Repository of colleges and higher education institutions

Search the repository
A+ | A- | Help | SLO | ENG

Query: search in
search in
search in
search in

Options:
  Reset


1 - 9 / 9
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Ekološko gojenje čebule v različnih mešanih posevkih
Dijana Gerdej Ščulac, 2015

Found in: ključnih besedah
Keywords: čebula, mešani posevki, medposevki, poizkusi, pridelek, pridelava
Published: 19.03.2020; Views: 2074; Downloads: 84
.pdf Fulltext (2,69 MB)

2.
Pridelava različnih sort krompirja (Solanum tuberosum) na Gorenjskem
Nataša Kunstelj, Klara Čop, 2020

Found in: ključnih besedah
Keywords: krompir, sorte, varstvo, posevka, pridelek
Published: 11.11.2021; Views: 886; Downloads: 88
.pdf Fulltext (8,27 MB)
This document has many files! More...

3.
Kakovost ekološko gojenega korenja (Daucus carota L.)
Nataša Šink, 2020

Found in: ključnih besedah
Keywords: korenček, ekološka pridelava, integrirana pridelava, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, morfologija, pridelek
Published: 11.11.2021; Views: 1144; Downloads: 79
.pdf Fulltext (8,27 MB)
This document has many files! More...

4.
Gojenje paradižnika na kameni volni in v tleh z uporabo organskih gnojil
Andraž Bašelj, 2021

Found in: ključnih besedah
Keywords: paradižnik, hidroponsko gojenje, kamena volna, morfološke lastnosti, pridelek
Published: 27.12.2021; Views: 919; Downloads: 93
URL Fulltext (0,00 KB)
This document has many files! More...

5.
Vpliv prekrivanja z agrotekstilom na pridelek zgodnjega krompirja
Tjaša Lampe, 2022

Found in: ključnih besedah
Keywords: krompir, polipropilensko prekrivalo, pridelek
Published: 31.05.2022; Views: 777; Downloads: 65
URL Fulltext (0,00 KB)
This document has many files! More...

6.
7.
Načini ekološkega varstva čebule (Allium cepa) pred čebulno muho
Valentina Vaš, 2023

Found in: ključnih besedah
Keywords: čebula, Allium cepa, ekološko varstvo, pridelek
Published: 24.05.2023; Views: 374; Downloads: 42
URL Fulltext (0,00 KB)
This document has many files! More...

8.
9.
Search done in 0 sec.
Back to top