Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 2 / 2
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Vpliv izobraževanja iz higiene živil na uspešnost živilskih organizacij
Mateja Čebular, 2010

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: varnost živil, HACCP sistem, higienska praksa
Objavljeno: 03.10.2017; Ogledov: 2987; Prenosov: 144
.pdf Celotno besedilo (828,83 KB)

2.
Prenova načrtovanja nabave hrane in priprave obrokov v dijaškem domu
Silva Kapš, 2017

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: nabava, javna naročila, šolska prehrana, jedilnik, HACCP, zavržena hrana, diplomske naloge
Objavljeno: 23.08.2021; Ogledov: 791; Prenosov: 0
.pdf Celotno besedilo (2,27 MB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh