Ključne besede: management znanja, gostinstvo, usposabljanje v gostinstvu, medicinsko predpisane diete, celiakijaObjavljeno v ReVIS: 11.03.2024; Ogledov: 293; Prenosov: 14 Celotno besedilo (1,25 MB)
Ključne besede: celiakija, gluten, uravnotežena prehranaObjavljeno v ReVIS: 06.03.2024; Ogledov: 290; Prenosov: 32 Povezava na celotno besediloGradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: celiakija, izdelki brez glutena, tržno komuniciranje, management znanjaObjavljeno v ReVIS: 06.01.2021; Ogledov: 1033; Prenosov: 56 Celotno besedilo (833,00 KB)
Ključne besede: turizem, turistična ponudba, dostopni turizem, kulinarika, gostje, omejitve v prehrani, celiakija, intoleranca na mleko, intoleranca na gluten, intoleranca na jajca, diplomsko deloObjavljeno v ReVIS: 21.12.2017; Ogledov: 2872; Prenosov: 134 Celotno besedilo (1,01 MB)