Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 10 / 19
Na začetekNa prejšnjo stran12Na naslednjo stranNa konec
1.
Priprava mesa za kulinarično uporabo
Tatjana Šubic, 2024, strokovni članek

Ključne besede: meso, priprava mesa, toplotna obdelava, senzorične lastnosti
Objavljeno v ReVIS: 31.01.2025; Ogledov: 304; Prenosov: 1
.pdf Celotno besedilo (165,79 KB)

2.
3.
4.
5.
Analiza rasti podjetja Sternad proizvodnja in zastopstvo d. o. o.
Erik Grčar, 2024, diplomsko delo

Opis: V diplomskem delu je predstavljeno družinsko podjetje Sternad Proizvodnja In Zastopstvo d. o. o., ki ga je ustanovil Janez Sternad. Cilj diplomskega dela je analiziranje predhodnega poslovanja in tako skozi različne analize ugotoviti, katera strategija rasti je za podjetje najboljša. Glede na analize smo naredili bilanco stanja in izkaz poslovnega izida za prihodnja 4 leta. Podjetje posluje uspešno, v obravnavanih letih ni bilo drastičnega padca prihodkov, plače se niso zmanjševale, dodana vrednost na zaposlenega pa je ostala dobra kljub težavam v gospodarstvu. Analiza je nadalje pokazala, da je poleg generične rasti podjetju smiselno raziskati tudi strategijo prodorna na trg.
Ključne besede: CNC obdelava, rast podjetja, analiza, finančni koeficienti, bilanca stanja, izkaz poslovnega izida.
Objavljeno v ReVIS: 17.04.2024; Ogledov: 856; Prenosov: 15
.pdf Celotno besedilo (1,41 MB)

6.
7.
8.
9.
Izboljšanje natančnosti obdelave na 5-osnem frezalnem stroju : diplomska naloga
Jure Rjavec, 2020, diplomsko delo

Ključne besede: CNC obdelava, CNC stroji, frezanje, geometrijski testi, natančnost
Objavljeno v ReVIS: 27.11.2020; Ogledov: 2573; Prenosov: 108
.pdf Celotno besedilo (4,54 MB)

10.
Iskanje izvedeno v 0.24 sek.
Na vrh