Repository of colleges and higher education institutions

Search the repository
A+ | A- | Help | SLO | ENG

Query: search in
search in
search in
search in

Options:
  Reset


1 - 8 / 8
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Idejna zasnova kuhinje P : diplomska naloga
Pia Letnar, 2024, undergraduate thesis

Keywords: diplomske naloge, kuhinja, notranja oprema, idejna zasnova
Published in ReVIS: 18.11.2024; Views: 188; Downloads: 12
.pdf Full text (34,89 MB)

2.
3.
Zasnova letne kuhinje v hlevu : diplomsko delo
Neža Cugmas, 2023, undergraduate thesis

Keywords: diplomske naloge, notranja oprema, letna kuhinja, kuhinjski elementi, hlev
Published in ReVIS: 11.11.2023; Views: 784; Downloads: 26
.pdf Full text (8,66 MB)

4.
Idejni projekt prenove letne kuhinje s krušno pečjo : diplomska naloga
Karin Leban, 2023, undergraduate thesis

Keywords: diplomske naloge, notranja oprema, letna kuhinja, prenova, krušna peč
Published in ReVIS: 11.11.2023; Views: 799; Downloads: 26
.pdf Full text (20,00 MB)

5.
Kuhinja - središče sodobnega interierja : diplomsko delo (visokošolski strokovni študij - 1. stopnja)
Matic Pestotnik, 2022, undergraduate thesis

Keywords: kuhinja, interjer, ergonomija, plošča
Published in ReVIS: 06.11.2022; Views: 892; Downloads: 22
.pdf Full text (263,75 MB)

6.
7.
Projekt dobrodelna kuhinja : diplomska naloga
Mitja Šutar, 2020, undergraduate thesis

Abstract: Diplomska naloga obravnava dva aktualna socialna problema v slovenski družbi. Prvi problem je velika količina zavržene hrane, drugi pa revščina. Cilj diplomske naloge je bil zasnovati projekt »Dobrodelna kuhinja« in z njim omogočiti pripravo hrane za obubožane posameznike v Sloveniji iz zavrženih, a še uporabnih živil. Ob pripravi projekta smo prejeli veliko pozitivnih povratnih informacij, tudi hipoteze smo lahko potrdili: zgled nemške restavracije, ki pripravlja obroke iz zavrženih živil, bi lahko implementirali v dobrodelno kuhinjo v Sloveniji, dobrodelne organizacije bi bile pripravljene voditi projekt dobrodelne kuhinje, skladno s pripravljenim elaboratom, in trgovine bi bile pripravljene oddajati zaloge hrane s pretečenim rokom uporabe dobrodelni kuhinji. Vendar se v Novem mestu že izvaja podoben projekt, zato bi bilo smiselno izpeljati naš projekt le kot nadgradnjo obstoječega.
Keywords: projektni menedžment, zavržena hrana, dobrodelna kuhinja, dobrodelne organizacije, trgovske verige
Published in ReVIS: 31.05.2020; Views: 3094; Downloads: 171
.pdf Full text (1,22 MB)

8.
Search done in 0.22 sec.
Back to top