Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 4 / 4
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
Upravljanje z zalogami v podjetju TTN nadgradnje d. o. o.
Tim Pakiž, 2020

Opis: Naj bo proizvodno podjetje majhno ali veliko, če želi zadovoljiti zahteve svojih strank, je dobro, da ima tudi nekaj proizvodnega materiala ali polizdelkov ali končnih izdelkov na zalogi. Diplomsko delo je sestavljeno iz teorije in praktičnega dela. V teoretičnem delu so predstavljena upravljanja ter metode vrednotenja zalog. V sekundarnem, praktičnem delu je predstavljeno upravljanje zalog v podjetju TTN Nadgradnje d.o.o. Podjetje zaloge vodi po metodi tehtane povprečne cene, izračunan je tudi koeficient obračanja zalog in dnevi vezave zalog, s katero smo ugotovili uspešnost obračanja le-teh. Za zaključek diplomskega dela smo podali ugotovitve in predloge za izboljšavo za izbrano podjetje.
Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: zaloge, material, metode vrednotenja zalog, upravljanje zalog, TTN Nadgradnje d.o.o.
Objavljeno: 05.03.2021; Ogledov: 839; Prenosov: 59
.pdf Celotno besedilo (1,26 MB)

3.
Upravljanje zalog v podjetju Unior d.d., Ročno orodje
Benjamin Košak, 2020

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: zaloge, stanje zalog, upravljanje zalog, analiziranje zalog, Unior d.d., diplomske naloge
Objavljeno: 23.08.2021; Ogledov: 484; Prenosov: 0
.pdf Celotno besedilo (2,25 MB)

4.
Načrtovanje rasti in pospeševanje prodaje s pomočjo povečanja skladiščnih kapacitet, promocije in izobraževanja : primer podjetje P&I Zalog, d. o. o.
Klemen Mohorič, 2021

Opis: Da podjetja uspešno rastejo, morajo nenehno iskati nove strategije rasti. Podjetje P&I Zalog, d. o. o., se je na podlagi raziskovanja odločilo za rast pospeševanja prodaje prek Google oglaševanja. Z ustreznim motiviranjem zaposlenih in implementacijo znanj iz prodaje bo podjetje povečalo prodajo prek telemarketinga. Z opravljenimi analizami ovir in pasti na podjetju, panogi in makro okolju predstavlja pospeševanje prodaje največji potencial z najnižjim tveganjem za podjetje. S pomočjo pridobljenih rezultatov empirične raziskave bo podjetje na Googlu izpostavljalo kontaktni telefon. Podjetje ima možnost rasti tudi s ponujanjem skladiščnih storitev, vendar tu obstaja večje tveganje, gledano na investicijo.
Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: generična rast podjetja, Google oglaševanje, izgradnja skladišča, motiviranje zaposlenih, P&I Zalog, d. o. o., prevozne storitve tovora, rast z diverzifikacijo, telemarketing
Objavljeno: 10.09.2021; Ogledov: 497; Prenosov: 29
.pdf Celotno besedilo (2,46 MB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh