Ključne besede: fermentirani mlečni izdelki, jogurt, spirulina, hranilna vrednost, senzorične lastnosti, funkcionalno živilo, mikrobiološka analiza, mlečnokislinska fermentacijaObjavljeno v ReVIS: 11.03.2025; Ogledov: 255; Prenosov: 11 Celotno besedilo (1,25 MB)Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: voda, mikrobiološka analiza, kemijska analizaObjavljeno v ReVIS: 11.11.2021; Ogledov: 1850; Prenosov: 92 Celotno besedilo (8,27 MB)Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: pitna voda, mikrobiološka analiza, kemijska analiza, planinske koče, odpadne vode, goreObjavljeno v ReVIS: 25.03.2020; Ogledov: 3638; Prenosov: 139 Celotno besedilo (1,31 MB)
Ključne besede: pitna voda, monitoring, mikrobiološka analiza, kemijska analiza, Občina Dobrova - Polhov Gradec, SlovenijaObjavljeno v ReVIS: 18.03.2020; Ogledov: 3129; Prenosov: 99 Celotno besedilo (1,20 MB)