Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 8 / 8
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla
Tatjana Šubic, 2023, strokovni članek

Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, tehnologija, senzorične lastnosti, napake
Objavljeno v ReVIS: 19.02.2024; Ogledov: 796; Prenosov: 25
.pdf Celotno besedilo (206,05 KB)

2.
Predelava kozjega in kravjega mleka : diplomska naloga
Tija Skubic, 2023, diplomsko delo

Ključne besede: kozje mleko, kravje mleko, mlečni izdelki, trženje
Objavljeno v ReVIS: 14.03.2023; Ogledov: 1412; Prenosov: 134
URL Povezava na celotno besedilo
Gradivo ima več datotek! Več...

3.
Seneno mleko in mlečni izdelki kmetije Odems
2022, intervju

Ključne besede: intervjuji, seneno mleko, mlečni izdelki, kmetija Odems
Objavljeno v ReVIS: 25.01.2023; Ogledov: 1164; Prenosov: 41
.pdf Celotno besedilo (753,22 KB)

4.
Uvajanje novega ekoprodukta na planini v Posočju : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Mitja Gaser, 2020, diplomsko delo

Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, sir, sirni namaz
Objavljeno v ReVIS: 06.05.2020; Ogledov: 3960; Prenosov: 106
.pdf Celotno besedilo (1,83 MB)

5.
6.
7.
8.
Iskanje izvedeno v 0.25 sek.
Na vrh