Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Drobnjakovi štrukeljci - priprava recepture in izdelka za prodajo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Avtorji:ID Krek, Natalija (Avtor)
ID Tajnšek, Lena (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Pagon, Eva (Komentor)
Datoteke:URL https://revis.openscience.si
 
.pdf Natalija_Krek-_Drobnjakovi_struklji_,KONCANO.pdf (1,11 MB)
MD5: DE89724B21351AB9C76E41A5C78C2D3B
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:drobnjakovi štrukeljci, zamrznjeni izdelek, jušna zakuha, Poljanska dolina, procesni diagram, HACCP, drevo odločanja za KT in KKT
Kraj izida:Strahinj
Kraj izvedbe:Strahinj
Založnik:N. Krek
Leto izida:2024
Leto izvedbe:2024
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (IX, 49 str.))
PID:20.500.12556/ReVIS-10889 Novo okno
UDK:641
COBISS.SI-ID:211760387 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 16. 10. 2024;
Datum objave v ReVIS:16.10.2024
Število ogledov:75
Število prenosov:5
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj