Naslov: | Omejitve v prehrani sodobnih turistov - tržna niša ali konkurenčna prednost v ponudbi Thermane, d. d. |
---|
Avtorji: | Urajnik, Klavdija (Avtor) Sitar Matelič, Milena (Mentor) Več o soavtorju... |
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede |
---|
Ključne besede: | turizem, turistična ponudba, dostopni turizem, kulinarika, gostje, omejitve v prehrani, celiakija, intoleranca na mleko, intoleranca na gluten, intoleranca na jajca, diplomsko delo |
---|
Leto izida: | 2017 |
---|
Založnik: | [K. Urajnik] |
---|
Izvor: | Celje |
---|
UDK: | 338.487:641/642-056(043.2) |
---|
COBISS_ID: | 513673788 |
---|
Opomba: | Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
|
---|
Število ogledov: | 2688 |
---|
Število prenosov: | 131 |
---|
Datoteke: | RAZ_Urajnik_Klavdija_i2017.pdf (1,01 MB)
|
---|
| Metapodatki: | |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |