Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Zaščiteni kmetijski pridelki oziroma živila in njihova prepoznavnost pri potrošnikih
Avtorji:Ekar, Barbara (Avtor)
Breznik, Bety (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:kmetijski pridelki, živila, potrošniki, zaščiteni izdelki, kakovost izdelkov
Leto izida:2009
Založnik:[B. Ekar]
Izvor:Strahinj
UDK:641.1
COBISS_ID:1024016490 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:916
Število prenosov:43
Datoteke:.pdf UNI_Ekar_Barbara_i2009.pdf (738,27 KB)
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj