Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Zaščiteni kmetijski pridelki oziroma živila in njihova prepoznavnost pri potrošnikih
Avtorji:
Ekar, Barbara
(Avtor)
Breznik, Bety
(Mentor)
Več o soavtorju...
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
kmetijski pridelki
,
živila
,
potrošniki
,
zaščiteni izdelki
,
kakovost izdelkov
Leto izida:
2009
Založnik:
[B. Ekar]
Izvor:
Strahinj
UDK:
641.1
COBISS_ID:
1024016490
Število ogledov:
1803
Število prenosov:
73
Datoteke:
UNI_Ekar_Barbara_i2009.pdf
(738,27 KB)
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj