Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Določanje parametrov sušenja konzumnih jabolčnih krhljev
Avtorji:Jenko, Urša (Avtor)
Levstek, Tomaž (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:jabolčni krhlji, sušenje, temperatura, vlaga, parametri sušenja
Leto izida:2018
Založnik:[U. Jenko]
Izvor:Strahinj
UDK:641.4:664.8.047
COBISS_ID:1024877930 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:2372
Število prenosov:135
Datoteke:.pdf VIS_Jenko_Ursa_i2018.pdf (1,61 MB)
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj