Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Potencial trajnostnega gastronomskega turizma v Sloveniji
Avtorji:
Bogičević, Tanja
(Avtor)
Marulc, Elena
(Mentor)
Več o soavtorju...
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:
trajnostni turizem
,
turizem
,
gastronomija
,
kadri
,
magistrsko delo
Leto izida:
2020
Založnik:
[T. Bogičević]
Izvor:
Celje
UDK:
338.48:641.5(043.2)
COBISS_ID:
26553859
Opomba:
Mag. delo bolonjskega študijskega programa;
Število ogledov:
1776
Število prenosov:
149
Datoteke:
RAZ_Bogicevic_Tanja_i2020.pdf
(1,02 MB)
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj