Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Model dejavnikov kakovosti v prehrambnem gostinstvu : doktorska disertacija
Avtorji:ID Kukanja, Marko (Avtor)
ID Gomezelj Omerzel, Doris (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Bukovec, Boris (Komentor)
Datoteke:.pdf RAZ_Kukanja_Marko_i2015.pdf (2,71 MB)
MD5: 9495840FA14F49F6704653E7729EFE6A
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:FOŠ - Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu
Ključne besede:gostinski obrati, menedžment kakovosti, prehrambno gostinstvo, strukturno modeliranje, kakovost, doktorske disertacije
Kraj izida:Novo mesto
Kraj izvedbe:Novo mesto
Založnik:[M. Kukanja]
Leto izida:2015
Leto izvedbe:2015
Št. strani:XII, 213 str., [32] str. pril.
PID:20.500.12556/ReVIS-7863 Novo okno
UDK:640:005
COBISS.SI-ID:2048287490 Novo okno
Opomba:Nasl. na ov.: Doktorska disertacija študijski program tretje stopnje;
Datum objave v ReVIS:23.07.2021
Število ogledov:1942
Število prenosov:79
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj