Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Model dejavnikov kakovosti v prehrambnem gostinstvu
Avtorji:
Kukanja, Marko
(Avtor)
Gomezelj Omerzel, Doris
(Mentor)
Več o soavtorju...
Bukovec, Boris
(Komentor)
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Doktorsko delo/naloga
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
FOŠ - Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu
Ključne besede:
gostinski obrati
,
menedžment kakovosti
,
prehrambno gostinstvo
,
strukturno modeliranje
,
kakovost
,
doktorske disertacije
Leto izida:
2015
Založnik:
[M. Kukanja]
Izvor:
Novo mesto
UDK:
640:005
COBISS_ID:
2048287490
Opomba:
Nasl. na ov.: Doktorska disertacija študijski program tretje stopnje;
Število ogledov:
1369
Število prenosov:
73
Datoteke:
RAZ_Kukanja_Marko_i2015.pdf
(2,71 MB)
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj