| Naslov: | Dejavniki uspešnosti restavracij z Michelinovo zvezdico |
|---|
| Avtorji: | ID Kratochwill, Špela (Avtor) ID Berginc, Dario (Mentor) Več o mentorju...  |
| Datoteke: | 2546$$diplomsko_delo_-_spela_kratochwill.pdf (1,47 MB) MD5: B95B9A5FC3E7BC03F3897DA52A3516EE
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
|---|
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
|---|
| Organizacija: | GeaCol - Gea College
|
|---|
| Opis: | V diplomskem delu so predstavljeni dejavniki uspešnosti v restavracijah v Sloveniji. Obravnavane restavracije so restavracije, ki so bile nagrajene z Michelinovo zvezdico ali Michelinovim krožnikom. Dejavnike uspešnosti in kriterije Michelinovega vodiča smo analizirali s pomočjo intervjujev vodij naštetih restavracij.
Namen diplomskega dela je predstaviti specifično smer gostinske dejavnosti ter vodenje restavracij z Michelinovo zvezdico z vidika dejavnikov uspešnosti. Cilji diplomskega dela so raziskati, katere so bistvene značilnosti uspešnosti poslovanja restavracij z Michelinovo zvezdico z vidika uspešnosti, na osnovi pridobljenih primarnih in sekundarnih podatkov pa opredeliti kriterije za doseg nivoja Michelinovega vodiča in s tem pridobitev nagrade Michelinove zvezdice ter raziskati, analizirati in predstaviti primer organizacij oziroma restavracij Hiša Franko, Restavracija Dam, JB restavracija, AS in Cubo ter jih med seboj primerjati. |
|---|
| Ključne besede: | Dejavniki uspešnosti, kriteriji ocenjevanja, Michelinova zvezdica, Michelinov vodič, restavracija, gostinska panoga. |
|---|
| Kraj izida: | Ljubljana |
|---|
| Založnik: | [Š. Kratochwill] |
|---|
| Leto izida: | 2021 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/ReVIS-8278  |
|---|
| UDK: | 005(043.3) |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 73923331  |
|---|
| Datum objave v ReVIS: | 21.08.2021 |
|---|
| Število ogledov: | 2114 |
|---|
| Število prenosov: | 194 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |