Repository of colleges and higher education institutions

Search the repository
A+ | A- | Help | SLO | ENG

Query: search in
search in
search in
search in

Options:
  Reset


1 - 1 / 1
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Poslovni načrt trženja piščančjega mesa pašne vzreje v skladu s trendom "sheconomy"
Rok Malalan, 2022

Abstract: Diplomsko delo je poslovni načrt trženja vrhunsko kakovostnega ekopiščanca proste reje s proučitvijo možnosti, da tržnega avatarja predstavlja ciljni kupec novega globalnega tržnega trenda »SHEconomy«. Proučevani podjem predstavlja s podjetniškega vidika zanimivo tržno nišo. Omogoča ustrezno dobičkonosnost in predstavlja tudi visok družbeni prispevek z vidika ponudbe zdravega, kakovostnega in naravi prijaznega ekoizdelka (Zelena Evropa). Vrednost finančne investicije za zagon je 40.000 EUR, upoštevajoč, da nosilec podjema že poseduje ustrezno zemljišče in prostore, ki jih zahteva podjem za učinkovito poslovanje. Ta oportunitetni strošek se ne upošteva. Investitor je nosilec podjema. Povprečna triletna donosnost na kapital je 25-odstotna.
Found in: ključnih besedah
Keywords: poslovni načrt, podjem, trženje, ekopiščanec, pašna vzreja, piščančje meso, tržni avatar, SHEconomy, ekokupec
Published: 23.09.2022; Views: 496; Downloads: 63
.pdf Fulltext (1,15 MB)

Search done in 0 sec.
Back to top