| Naslov: | Prilagoditev receptur biskvitnih mas v slaščičarni Kongresnega centra Brdo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja |
|---|
| Avtorji: | ID Ažbe, Saša (Avtor) ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju...  |
| Datoteke: | VIS_Azbe_Sasa_i2024.pdf (1,30 MB) MD5: 8130B2A756A9BC240AC72AFB2184D10F
http://revis.openscience.si/IzpisGradiva.php?id=10369&lang=slv
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga |
|---|
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
|---|
| Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo
|
|---|
| Ključne besede: | biskviti, biskvitne mase, sladkor, zamenjava sladkorja, kokosov sladkor, stevija, med, tehnološka uporabnost, senzorično ocenjevanje, slaščičarstvo |
|---|
| Kraj izida: | Strahinj |
|---|
| Kraj izvedbe: | Strahinj |
|---|
| Založnik: | [S. Ažbe] |
|---|
| Leto izida: | 2024 |
|---|
| Leto izvedbe: | 2024 |
|---|
| Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 39 str.)) |
|---|
| PID: | 20.500.12556/ReVIS-10373  |
|---|
| UDK: | 664.143 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 188017923  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 7. 3. 2024;
|
|---|
| Datum objave v ReVIS: | 07.03.2024 |
|---|
| Število ogledov: | 1345 |
|---|
| Število prenosov: | 52 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |