| Naslov: | Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja |
|---|
| Avtorji: | ID Šprajc, Lucija (Avtor) ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju...  |
| Datoteke: | https://revis.openscience.si
Diplomska_naloga_Lucija_Sprajc.pdf (1,25 MB) MD5: 401E65B44A6605C78BC5F14CF7026E35
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga |
|---|
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
|---|
| Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo
|
|---|
| Ključne besede: | fermentirani mlečni izdelki, jogurt, spirulina, hranilna vrednost, senzorične lastnosti, funkcionalno živilo, mikrobiološka analiza, mlečnokislinska fermentacija |
|---|
| Kraj izida: | Strahinj |
|---|
| Kraj izvedbe: | Strahinj |
|---|
| Založnik: | L. Šprajc |
|---|
| Leto izida: | 2025 |
|---|
| Leto izvedbe: | 2025 |
|---|
| Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (IX, 41 str.)) |
|---|
| PID: | 20.500.12556/ReVIS-11506  |
|---|
| UDK: | 637 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 228626691  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 11. 3. 2025;
|
|---|
| Datum objave v ReVIS: | 11.03.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 801 |
|---|
| Število prenosov: | 43 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |