Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Jogurt kot funkcionalno živilo
Avtorji:ID Špelko, Mihela (Avtor)
Datoteke:.pdf Jogurt_kot_funkcionalno_zivilo.pdf (2,10 MB)
MD5: A959569685329331EB10928C6593BD1D
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Datum objave:01.07.2025
Leto izida:2025
Št. strani:str. 14-18
Številčenje:Letn. 14, št. 25
PID:20.500.12556/ReVIS-12518 Novo okno
UDK:613.287.5
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS.SI-ID:255473411 Novo okno
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:30.10.2025
Število ogledov:44
Število prenosov:2
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:1855-9204
COBISS.SI-ID:251473408 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Joghurt as functional food
Ključne besede:probiotiki, funkcionalna živila, probiotični jogurt, prehrana, zdravje, probiotics, functional foods, probiotic yoghurt, nutrition health


Nazaj