Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Projekt priprave in izvedbe kulinaričnega dogodka z naslovom Kulinarična zgodba "Titanik" kot del strategije gostinskega podjetja XY
Avtorji:
Amidžić, Slaviša
(Avtor)
Ivanuša-Bezjak, Mirjana
(Mentor)
Več o soavtorju...
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:
organizacijski menedžment
,
organizacija dogodkov
,
gostinstvo
,
kulinarični dogodek
,
tržno komuniciranje
,
diplomsko delo
Leto izida:
2017
Založnik:
[S. Amidžić]
Izvor:
Celje
UDK:
005.7:640.4(043.2)
COBISS_ID:
513665852
Opomba:
Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
Število ogledov:
3544
Število prenosov:
302
Datoteke:
RAZ_Amidzic_Slavisa_i2017.pdf
(746,95 KB)
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj