Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Uporabnost sirotke na biotehniških področjih
Avtorji:ID Škrlep, Maša (Avtor)
Datoteke:.pdf RAZ_Skrlep_Masa_i2020.pdf (180,86 KB)
MD5: A2A6C3DAD86F85EAB13F790D9A7EB806
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:sladka sirotka, kisla sirotka, biotehnologija
Leto izida:2020
Št. strani:str. 33-34
Številčenje:Letn. 9, št. 16
PID:20.500.12556/ReVIS-6826 Novo okno
UDK:637.142.2
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS.SI-ID:24068355 Novo okno
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:31.07.2020
Število ogledov:2470
Število prenosov:107
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:1855-9204
COBISS.SI-ID:251473408 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Application of whey in biotechnical fields
Ključne besede:sweet whey, sour whey, biotechnology


Nazaj