Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Oblikovanje strategije tržnega komuniciranja za izdelke brez glutena
Avtorji:
Štancer, Barbara
(Avtor)
Vukasovič, Tina
(Mentor)
Več o soavtorju...
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
MFDPŠ - Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije
Ključne besede:
celiakija
,
izdelki brez glutena
,
tržno komuniciranje
,
management znanja
Leto izida:
2013
Založnik:
[B. Štancer]
Izvor:
Celje
UDK:
339.138(043.2)
COBISS_ID:
12183457
Opomba:
Mag. naloga podiplomskega študijskega programa 2. stopnje Management znanja;
Število ogledov:
953
Število prenosov:
53
Datoteke:
MAG_Stancer_Barbara_i2013.pdf
(833,00 KB)
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj