Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Vpliv hranilne raztopine na izbrane morfološke in biokemične lastnosti solate (Lactuca sativa L.)
Avtorji:
Grčar, Manca
(Avtor)
Žnidarčič, Dragan
(Mentor)
Več o soavtorju...
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Višješolska diplomska naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
hidroponika
,
hranilne raztopine
,
solata
,
sorte
,
morfološke lastnosti
,
biokemične lastnosti
Leto izida:
2022
Založnik:
[M. Grčar]
Izvor:
Strahinj
UDK:
631.589.2
COBISS_ID:
104141571
Opomba:
Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 7.4.2021;
Število ogledov:
1039
Število prenosov:
84
Datoteke:
http://revis.openscience.si/
VIS_Grcar_Manca_i2022.pdf
(2,05 MB)
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj