Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Repository of colleges and higher education institutions
About
Search
Browse
Statistics
Contacts
Login
Show document
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Title:
Dejavniki uspešnosti restavracij z Michelinovo zvezdico
Authors:
ID
Kratochwill, Špela
(Author)
ID
Berginc, Dario
(Mentor)
More about this mentor...
Files:
2546$$diplomsko_delo_-_spela_kratochwill.pdf
(1,47 MB)
MD5: B95B9A5FC3E7BC03F3897DA52A3516EE
Language:
Slovenian
Work type:
Bachelor thesis/paper
Typology:
2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:
GeaCol - GEA College - Faculty of Entrepreneurship
Abstract:
V diplomskem delu so predstavljeni dejavniki uspešnosti v restavracijah v Sloveniji. Obravnavane restavracije so restavracije, ki so bile nagrajene z Michelinovo zvezdico ali Michelinovim krožnikom. Dejavnike uspešnosti in kriterije Michelinovega vodiča smo analizirali s pomočjo intervjujev vodij naštetih restavracij. Namen diplomskega dela je predstaviti specifično smer gostinske dejavnosti ter vodenje restavracij z Michelinovo zvezdico z vidika dejavnikov uspešnosti. Cilji diplomskega dela so raziskati, katere so bistvene značilnosti uspešnosti poslovanja restavracij z Michelinovo zvezdico z vidika uspešnosti, na osnovi pridobljenih primarnih in sekundarnih podatkov pa opredeliti kriterije za doseg nivoja Michelinovega vodiča in s tem pridobitev nagrade Michelinove zvezdice ter raziskati, analizirati in predstaviti primer organizacij oziroma restavracij Hiša Franko, Restavracija Dam, JB restavracija, AS in Cubo ter jih med seboj primerjati.
Keywords:
Dejavniki uspešnosti
,
kriteriji ocenjevanja
,
Michelinova zvezdica
,
Michelinov vodič
,
restavracija
,
gostinska panoga.
Place of publishing:
Ljubljana
Publisher:
[Š. Kratochwill]
Year of publishing:
2021
PID:
20.500.12556/ReVIS-8278
COBISS.SI-ID:
73923331
UDC:
005(043.3)
Publication date in ReVIS:
21.08.2021
Views:
1556
Downloads:
191
Metadata:
Cite this work
Plain text
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KRATOCHWILL, Špela, 2021,
Dejavniki uspešnosti restavracij z Michelinovo zvezdico
[online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : Š. Kratochwill. [Accessed 6 May 2025]. Retrieved from: https://revis.openscience.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=8278
Copy citation
Share:
Searching for similar works...
Hover the mouse pointer over a document title to show the abstract or click on the title to get all document metadata.
Back