Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla
Avtorji:ID Šubic, Tatjana (Avtor)
Datoteke:.pdf RAZ_Subic_Tatjana_i2023.pdf (206,05 KB)
MD5: E9A1D2BA4CCBAB61A9DE4AEFEA22B865
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:mleko, mlečni izdelki, tehnologija, senzorične lastnosti, napake
Leto izida:2023
Št. strani:str. 31-32
Številčenje:Letn. 12, št. 21
PID:20.500.12556/ReVIS-10335 Novo okno
UDK:637.142.2
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS.SI-ID:162772995 Novo okno
Datum objave v ReVIS:19.02.2024
Število ogledov:466
Število prenosov:19
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Moje podeželje
Založnik:Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:1855-9204
COBISS.SI-ID:251473408 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:milk, dairy products, technology, sensory properties, defects


Nazaj