Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Uporabnost sirotke na biotehniških področjih
Avtorji:
ID
Škrlep, Maša
(Avtor)
Datoteke:
RAZ_Skrlep_Masa_i2020.pdf
(180,86 KB)
MD5: A2A6C3DAD86F85EAB13F790D9A7EB806
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
sladka sirotka
,
kisla sirotka
,
biotehnologija
Leto izida:
2020
Št. strani:
str. 33-34
Številčenje:
Letn. 9, št. 16
PID:
20.500.12556/ReVIS-6826
UDK:
637.142.2
ISSN pri članku:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
24068355
Opomba:
Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:
31.07.2020
Število ogledov:
2463
Število prenosov:
106
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
251473408
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Application of whey in biotechnical fields
Ključne besede:
sweet whey
,
sour whey
,
biotechnology
Nazaj