Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Oblikovanje strategije tržnega komuniciranja za izdelke brez glutena
Avtorji:Štancer, Barbara (Avtor)
Vukasovič, Tina (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:MFDPŠ - Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije
Ključne besede:celiakija, izdelki brez glutena, tržno komuniciranje, management znanja
Leto izida:2013
Založnik:[B. Štancer]
Izvor:Celje
UDK:339.138(043.2)
COBISS_ID:12183457 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Mag. naloga podiplomskega študijskega programa 2. stopnje Management znanja;
Število ogledov:939
Število prenosov:53
Datoteke:.pdf MAG_Stancer_Barbara_i2013.pdf (833,00 KB)
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj