Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Statistika ReVIS
A+ | A- | SLO | ENG

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Tatjana Šubic

Vseh ključnih besed je 36, ki se skupaj pojavijo 41 krat.
3 ključnih besed (8.33 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 8 krat (19.51 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
3x37.5%senzorično ocenjevanje, senzorične lastnosti
2x25%jogurt
1xanketa, čas izdelave, skladiščenje, senzorična analiza, mlečna kislina, biskviti, presna torta, sladkor, med, tehnološka uporabnost, slaščičarstvo, stevija, kokosov sladkor, tehnološke lastnosti, zamenjava sladkorja, biskvitne mase, kravje mleko, spirulina, hranilna vrednost, funkcionalno živilo, fermentirani mlečni izdelki, hladno vzhajanje, priprava potice, kvašeno testo, mikrobiološka analiza, mlečnokislinska fermentacija, Podbreška potica, kozje mleko, delež maščobe, mleko, mlečna maščoba, sir za žar, mandljev napitek