Repository of colleges and higher education institutions

Search the repository
A+ | A- | Help | SLO | ENG

Query: search in
search in
search in
search in

Options:
  Reset


1 - 10 / 88
First pagePrevious page123456789Next pageLast page
1.
DEJAVNIKI, KI VPLIVAJO NA OBISK IN ZADOVOLJSTVO Z GLASBENIMI DOGODKI KLETKA ZA MLADE TER POTENCIAL ZA RAZVOJ V BLAGOVNO ZNAMKO
Jošt Slabe, 2023, not set

Abstract: KLETKA je projekt, ki od leta 2022 poteka v organizaciji Kluba škofjeloških študentov. Gre za serijo glasbenih dogodkov, na katerih se predvaja elektronska plesna glasba. Namen diplomskega dela je poglobiti razumevanje o potrebah ciljne publike glasbenih dogodkov KLETKE ter ugotoviti, kakšen potencial ima projekt za razvoj v blagovno znamko. Spletna raziskava, v kateri je sodelovalo 105 oseb, starih povprečno 21,2 leta, je pokazala, da so glavni razlogi za obisk tovrstnih dogodkov kolektivno vzdušje, druženje, sprostitev, poslušanje glasbe, duhovno zdravljenje, izboljšanje psihičnega počutja, oblika modernega rituala ipd.
Keywords: elektronska glasba, elektronsko glasbeni dogodki, zgodovina elektronske glasbe blagovna znamka, pripadnost blagovni znamki
Published in ReVIS: 15.05.2024; Views: 128; Downloads: 3
.pdf Full text (3,47 MB)

2.
Celostna grafična podoba za podjetje Robert Češnovar, s. p. : diplomsko delo
Karmen Češnovar, 2024, undergraduate thesis

Keywords: celostna grafična podoba, samostojno podjetje, blagovna znamka
Published in ReVIS: 29.04.2024; Views: 251; Downloads: 14
.pdf Full text (2,88 MB)

3.
Kako kupec izbere določena športna oblačila - kaj v resnici vpliva na nakupno odločitev
Nika Cene, 2024, not set

Abstract: Na odločitev za nakup vpliva veliko dejavnikov, ki se razlikujejo med sabo od posameznika do posameznika, kar predstavlja velik izziv tudi za tržni in marketinški oddelek. Namen diplomske naloge je bil ugotoviti, kateri so tisti dejavniki, ki vplivajo na nakupno odločitev. V teoretičnem delu bomo na kratko predstavili vse te zasnove ter obravnavali, kaj je pojem blagovne znamke. Raziskali bomo zgodovinski razvoj na področju blagovnih znamk ter jih na kratko nekaj tudi predstavili. V naslednjem delu bomo skušali proučiti tudi vedenje kupcev v procesu odločanja o nakupu in dejavnikov, ki vplivajo na nakupno vedenje.
Keywords: vedenje kupcev, proces odločanja, vplivi na nakup, športna oblačila, blagovna znamka, kupčeve potrebe.
Published in ReVIS: 26.03.2024; Views: 283; Downloads: 8
.pdf Full text (1,10 MB)

4.
Pomen in razvitost osebne blagovne znamke na področju družabnih omrežij za potrebe iskanja zaposlitve
Valentina Bitenc, 2022, master's thesis

Abstract: Družabna omrežja so orodja, ki nam omogočajo digitalno komuniciranje. Namen magistrskega dela je podrobnejše razumevanje povezave med osebno blagovno znamko in zaposlitvijo. V magistrskem delu smo se v teoretičnem delu posvetili razlagi pojmov, ki se navezujejo na blagovno znamko, načine zaposlovanja in družabna omrežja v povezavi z zaposlitvijo. V raziskovalnem delu smo ugotavljali poznavanje pojma osebna blagovna znamka in razširjenost uporabe družabnih omrežij za iskanje novih kariernih priložnosti ter raziskali mnenje delodajalcev do osebne blagovne znamke. Na osnovi izvedenih analiz smo podali predloge za izboljšavo in ugotovili, da obstaja povezava med osebno blagovno znamko in iskanjem nove zaposlitve.
Keywords: Ključne besede: blagovna znamka, osebna blagovna znamka, družabna omrežja, zaposlovanje, LinkedIn, digitalno zaposlovanje.
Published in ReVIS: 04.03.2024; Views: 348; Downloads: 20
.pdf Full text (1015,55 KB)

5.
6.
7.
8.
9.
10.
Oblikovanje osebne blagovne znamke : diplomsko delo
Kristina Prašnikar, 2023, undergraduate thesis

Keywords: diplomske naloge, blagovna znamka, grafično oblikovanje, vizualne komunikacije
Published in ReVIS: 30.10.2023; Views: 420; Downloads: 15
.pdf Full text (3,55 MB)

Search done in 0.3 sec.
Back to top