1. |
2. Z mislijo na Zemljo : zbornik prispevkov2019, proceedings of professional or unreviewed scientific conference contributions Keywords: vzgoja, izobraževanje, trajnostni razvoj, inovacije, nadarjeni učenci, učenci s posebnimi potrebami, izkustveno učenje, knjižnice, bralna kultura, šole, komunikacije, zborniki Published in ReVIS: 19.05.2025; Views: 396; Downloads: 6
Full text (24,74 MB) This document has many files! More... |
3. |
4. |
5. |
6. |
7. Načrt in izvedba ureditve zemljišča okoli stanovanjske hiše : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanjaRomina Pleško, 2025, undergraduate thesis Keywords: vrt, dom, koristne rastline, okrasne zasaditve, razvajanje čutov, trajnostna ureditev, ekosistem, okoliška narava, samooskrba, udobno bivanje, živa meja, skalnjak, zeljnate trajnice Published in ReVIS: 14.03.2025; Views: 448; Downloads: 20
Full text (6,71 MB) This document has many files! More... |
8. Prednosti in izzivi naravne gradnje za okoljsko trajnost : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanjaŽiga Primožič, 2025, undergraduate thesis Keywords: cob, slama, les, trajnostna gradnja, ogljični odtis, izolativne lastnosti, lokalni viri, inovacije Published in ReVIS: 13.03.2025; Views: 445; Downloads: 12
Full text (3,38 MB) This document has many files! More... |
9. Vpliv vsebnosti askorbinske kisline na antocianine v sadnem sirupu : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanjaAnja Sušnik, 2025, undergraduate thesis Keywords: antocianini, vodotopni pigmenti, naravna barvila, askorbinska kislina, antioksidanti, razgradnja antocianinov, stabilnost pigmentov, hranilna vrednost, sladkor Published in ReVIS: 12.03.2025; Views: 449; Downloads: 25
Full text (1,61 MB) This document has many files! More... |
10. Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanjaLucija Šprajc, 2025, undergraduate thesis Keywords: fermentirani mlečni izdelki, jogurt, spirulina, hranilna vrednost, senzorične lastnosti, funkcionalno živilo, mikrobiološka analiza, mlečnokislinska fermentacija Published in ReVIS: 11.03.2025; Views: 535; Downloads: 34
Full text (1,25 MB) This document has many files! More... |