Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Projekt priprave in izvedbe kulinaričnega dogodka z naslovom Kulinarična zgodba "Titanik" kot del strategije gostinskega podjetja XY : diplomska naloga
Avtorji:
ID
Amidžić, Slaviša
(Avtor)
ID
Ivanuša-Bezjak, Mirjana
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
RAZ_Amidzic_Slavisa_i2017.pdf
(746,95 KB)
MD5: 001FE200A493959009B209CF5A7E01CE
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:
organizacijski menedžment
,
organizacija dogodkov
,
gostinstvo
,
kulinarični dogodek
,
tržno komuniciranje
,
diplomsko delo
Kraj izida:
Celje
Kraj izvedbe:
Celje
Založnik:
[S. Amidžić]
Leto izida:
2017
Leto izvedbe:
2017
Št. strani:
49 f., 3 f. pril.
PID:
20.500.12556/ReVIS-2252
UDK:
005.7:640.4(043.2)
COBISS.SI-ID:
513665852
Opomba:
Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
Datum objave v ReVIS:
16.11.2017
Število ogledov:
4270
Število prenosov:
313
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj