| | Naslov: | Prilagoditev receptur biskvitnih mas v slaščičarni Kongresnega centra Brdo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja | 
|---|
 | Avtorji: | ID Ažbe, Saša (Avtor) ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju...
  | 
|---|
 | Datoteke: |  http://revis.openscience.si/IzpisGradiva.php?id=10369&lang=slv 
    VIS_Azbe_Sasa_i2024.pdf (1,30 MB) MD5: 8130B2A756A9BC240AC72AFB2184D10F
 
   | 
|---|
 | Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|
 | Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga | 
|---|
 | Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
|---|
 | Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo 
 | 
|---|
 | Ključne besede: | biskviti, biskvitne mase, sladkor, zamenjava sladkorja, kokosov sladkor, stevija, med, tehnološka uporabnost, senzorično ocenjevanje, slaščičarstvo | 
|---|
 | Kraj izida: | Strahinj | 
|---|
 | Kraj izvedbe: | Strahinj | 
|---|
 | Založnik: | [S. Ažbe] | 
|---|
 | Leto izida: | 2024 | 
|---|
 | Leto izvedbe: | 2024 | 
|---|
 | Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 39 str.)) | 
|---|
 | PID: | 20.500.12556/ReVIS-10373  | 
|---|
 | UDK: | 664.143 | 
|---|
 | COBISS.SI-ID: | 188017923  | 
|---|
 | Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 7. 3. 2024; | 
|---|
 | Datum objave v ReVIS: | 07.03.2024 | 
|---|
 | Število ogledov: | 1361 | 
|---|
 | Število prenosov: | 52 | 
|---|
 | Metapodatki: |      | 
|---|
 | : | Kopiraj citat | 
|---|
 |  |  | | Objavi na: |  | 
|---|
 
    Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
    podrobnosti ali sproži prenos. |