| | Naslov: | Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja | 
|---|
 | Avtorji: | ID Šprajc, Lucija (Avtor) ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju...
  | 
|---|
 | Datoteke: |  https://revis.openscience.si 
    Diplomska_naloga_Lucija_Sprajc.pdf (1,25 MB) MD5: 401E65B44A6605C78BC5F14CF7026E35
 
   | 
|---|
 | Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|
 | Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga | 
|---|
 | Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
|---|
 | Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo 
 | 
|---|
 | Ključne besede: | fermentirani mlečni izdelki, jogurt, spirulina, hranilna vrednost, senzorične lastnosti, funkcionalno živilo, mikrobiološka analiza, mlečnokislinska fermentacija | 
|---|
 | Kraj izida: | Strahinj | 
|---|
 | Kraj izvedbe: | Strahinj | 
|---|
 | Založnik: | L. Šprajc | 
|---|
 | Leto izida: | 2025 | 
|---|
 | Leto izvedbe: | 2025 | 
|---|
 | Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (IX, 41 str.)) | 
|---|
 | PID: | 20.500.12556/ReVIS-11506  | 
|---|
 | UDK: | 637 | 
|---|
 | COBISS.SI-ID: | 228626691  | 
|---|
 | Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 11. 3. 2025; | 
|---|
 | Datum objave v ReVIS: | 11.03.2025 | 
|---|
 | Število ogledov: | 834 | 
|---|
 | Število prenosov: | 46 | 
|---|
 | Metapodatki: |      | 
|---|
 | : | Kopiraj citat | 
|---|
 |  |  | | Objavi na: |  | 
|---|
 
    Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
    podrobnosti ali sproži prenos. |