Naslov: | Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja |
---|
Avtorji: | ID Šprajc, Lucija (Avtor) ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju...  |
Datoteke: | https://revis.openscience.si
Diplomska_naloga_Lucija_Sprajc.pdf (1,25 MB) MD5: 401E65B44A6605C78BC5F14CF7026E35
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo
|
---|
Ključne besede: | fermentirani mlečni izdelki, jogurt, spirulina, hranilna vrednost, senzorične lastnosti, funkcionalno živilo, mikrobiološka analiza, mlečnokislinska fermentacija |
---|
Kraj izida: | Strahinj |
---|
Kraj izvedbe: | Strahinj |
---|
Založnik: | L. Šprajc |
---|
Leto izida: | 2025 |
---|
Leto izvedbe: | 2025 |
---|
Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (IX, 41 str.)) |
---|
PID: | 20.500.12556/ReVIS-11506  |
---|
UDK: | 637 |
---|
COBISS.SI-ID: | 228626691  |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 11. 3. 2025;
|
---|
Datum objave v ReVIS: | 11.03.2025 |
---|
Število ogledov: | 192 |
---|
Število prenosov: | 3 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: |  |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |