Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Avtorji:ID Šprajc, Lucija (Avtor)
ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL https://revis.openscience.si
 
.pdf Diplomska_naloga_Lucija_Sprajc.pdf (1,25 MB)
MD5: 401E65B44A6605C78BC5F14CF7026E35
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:fermentirani mlečni izdelki, jogurt, spirulina, hranilna vrednost, senzorične lastnosti, funkcionalno živilo, mikrobiološka analiza, mlečnokislinska fermentacija
Kraj izida:Strahinj
Kraj izvedbe:Strahinj
Založnik:L. Šprajc
Leto izida:2025
Leto izvedbe:2025
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (IX, 41 str.))
PID:20.500.12556/ReVIS-11506 Novo okno
UDK:637
COBISS.SI-ID:228626691 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 11. 3. 2025;
Datum objave v ReVIS:11.03.2025
Število ogledov:192
Število prenosov:3
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj