Repository of colleges and higher education institutions

Statistics of ReVIS
A+ | A- | SLO | ENG

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

BSc theses (6)

  1. Nuša Mubi: Izdelava Podbreške potice
  2. Lucija Šprajc: Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo
  3. Ida Kušar: Vpliv deleža mlečne maščobe v mleku na senzorične lastnosti sira za žar
  4. Ana Dolenc: Primerjava lastnosti jogurtov in fermentiranega mandljevega napitka
  5. Nejc Gubanc: Izdelava presnih tort
  6. Saša Ažbe: Prilagoditev receptur biskvitnih mas v slaščičarni Kongresnega centra Brdo

Other documents (4)

  1. Tatjana Šubic, Irena Gril: Sicilija - dežela kulinarike in priložnosti za razvoj lokalne ponudbe
  2. Tatjana Šubic: Priprava mesa za kulinarično uporabo
  3. Irena Gril, Tatjana Šubic: Erasmus+ gostujoča predavanja in usposabljanje v Brugesu
  4. Tatjana Šubic: Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla