Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 4 / 4
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
Oblikovanje strategije tržnega komuniciranja za izdelke brez glutena
Barbara Štancer, 2013

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: celiakija, izdelki brez glutena, tržno komuniciranje, management znanja
Objavljeno: 06.01.2021; Ogledov: 987; Prenosov: 54
.pdf Celotno besedilo (833,00 KB)

3.
Uravnotežena prehrana bolnika s celiakijo
Tina Prevodnik, 2024

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: celiakija, gluten, uravnotežena prehrana
Objavljeno: 06.03.2024; Ogledov: 236; Prenosov: 26
URL Celotno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

4.
Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh