Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 2 / 2
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Potencial trajnostnega gastronomskega turizma v Sloveniji
Tanja Bogičević, 2020

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: trajnostni turizem, turizem, gastronomija, kadri, magistrsko delo
Objavljeno: 31.08.2020; Ogledov: 1761; Prenosov: 148
.pdf Celotno besedilo (1,02 MB)

2.
Od vil do vilic - gastronomsko doživetje v destinaciji Jeruzalem Slovenija
Anita Bolčevič, 2023

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: trajnostni turizem, gastronomija, destinacija Jeruzalem, magistrsko delo
Objavljeno: 19.06.2023; Ogledov: 331; Prenosov: 59
.pdf Celotno besedilo (3,01 MB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh