Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 8 / 8
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Dopolnilna dejavnost na kmetiji - predelava mleka v mlečne izdelke in neposredna prodaja na dom
Mateja Dužnik, 2017

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: poslovni načrt, mleko, mlečni izdelki, dopolnilna dejavnost
Objavljeno: 18.03.2020; Ogledov: 2305; Prenosov: 163
.pdf Celotno besedilo (701,12 KB)

2.
Domača sirarna
Jakob Dolinar, 2012

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: domače sirarne, trgovine na kmetijah, mlečni izdelki, prodaja, kakovost, izguba, prag dobička, delovna mesta
Objavljeno: 19.03.2020; Ogledov: 1723; Prenosov: 82
.pdf Celotno besedilo (1,46 MB)

3.
4.
Embalaža ekoloških mlečnih izdelkov
Alenka Kejžar, 2016

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: ekološko pridelana živila, BC Naklo, ekološki mlečni izdelki, ekološko pridelano mleko, ekološki sir Strahinc, embalaže
Objavljeno: 23.03.2020; Ogledov: 3418; Prenosov: 90
.pdf Celotno besedilo (6,21 MB)

5.
Uvajanje novega ekoprodukta na planini v Posočju
Mitja Gaser, 2020

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, sir, sirni namaz
Objavljeno: 06.05.2020; Ogledov: 2612; Prenosov: 99
.pdf Celotno besedilo (1,83 MB)

6.
Seneno mleko in mlečni izdelki kmetije Odems
2022

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: intervjuji, seneno mleko, mlečni izdelki, kmetija Odems
Objavljeno: 25.01.2023; Ogledov: 515; Prenosov: 34
.pdf Celotno besedilo (753,22 KB)

7.
Predelava kozjega in kravjega mleka
Tija Skubic, 2023

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: kozje mleko, kravje mleko, mlečni izdelki, trženje
Objavljeno: 14.03.2023; Ogledov: 688; Prenosov: 114
URL Celotno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

8.
Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla
Tatjana Šubic, 2023

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, tehnologija, senzorične lastnosti, napake
Objavljeno: 19.02.2024; Ogledov: 125; Prenosov: 9
.pdf Celotno besedilo (206,05 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh