1. Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanjaLucija Šprajc, 2025, diplomsko delo Ključne besede: fermentirani mlečni izdelki, jogurt, spirulina, hranilna vrednost, senzorične lastnosti, funkcionalno živilo, mikrobiološka analiza, mlečnokislinska fermentacija Objavljeno v ReVIS: 11.03.2025; Ogledov: 503; Prenosov: 31
Celotno besedilo (1,25 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
2. |
3. |
4. |
5. |
6. |
7. |
8. Domača sirarna : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanjaJakob Dolinar, 2012, diplomsko delo Ključne besede: domače sirarne, trgovine na kmetijah, mlečni izdelki, prodaja, kakovost, izguba, prag dobička, delovna mesta Objavljeno v ReVIS: 19.03.2020; Ogledov: 2842; Prenosov: 87
Celotno besedilo (1,46 MB) |
9. |