Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 4 / 4
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Pridelovanje nekatere listne zelenjave na biološko dinamični način
Alenka Perme, 2012

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: biološko-dinamično kmetovanje, listna zelenjava, setveni koledar
Objavljeno: 30.03.2020; Ogledov: 1154; Prenosov: 48
.pdf Celotno besedilo (3,47 MB)

2.
Analiza mnenja kupcev o svežem sadju in zelenjavi v Tuš centru Resman
Neža Resman, 2015

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: Tuš center Resman, sadje, zelenjava, mnenje kupcev
Objavljeno: 03.04.2020; Ogledov: 1469; Prenosov: 49
.pdf Celotno besedilo (2,34 MB)

3.
Analiza prodaje in možnost selitve podjetja Kmetijski pridelki Bobnar
Julija Mihelič, 2020

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: sadje, zelenjava, ekološko kmetijstvo, lokalno pridelana hrana, javni zavodi
Objavljeno: 19.06.2020; Ogledov: 1180; Prenosov: 61
URL Celotno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

4.
Trženje sveže lokalno pridelane zelenjavne začimbne mešanice
Maša Primožič, 2018

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: zelenjava, začimbe, mešanica, lokalna pridelava, ankete, SWOT analiza, potrošniki, zdrava prehrana
Objavljeno: 25.05.2021; Ogledov: 552; Prenosov: 39
.pdf Celotno besedilo (1,37 MB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh