Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 10 / 128
Na začetekNa prejšnjo stran12345678910Na naslednjo stranNa konec
1.
Eko Janez žanje spirulino : blagovna znamka
2024, intervju

Ključne besede: intervjuji, kmetijstvo, ekološko kmetijstvo, Struževo, Občina Kranj, Eko Janez
Objavljeno v ReVIS: 31.01.2025; Ogledov: 306; Prenosov: 2
.pdf Celotno besedilo (490,09 KB)

2.
Navdih ženskam za uspeh v kmetijstvu
2024, intervju

Ključne besede: intervjuji, kmetijstvo, ženske v kmetijstvu
Objavljeno v ReVIS: 31.01.2025; Ogledov: 365; Prenosov: 0
.pdf Celotno besedilo (224,33 KB)

3.
4.
Razvijati urbane ekosisteme z medovitimi rastlinami
Drago Papler, 2024, poljudni članek

Ključne besede: medovite rastline, ekosistemi, urbani ekosistemi, strokovne razprave
Objavljeno v ReVIS: 31.01.2025; Ogledov: 289; Prenosov: 1
.pdf Celotno besedilo (207,15 KB)

5.
6.
Projekt EUWAY : učinkovita raba vode med mladimi v kmetijstvu
Katarina Vodnik, 2024, poljudni članek

Ključne besede: vodni režimi, upravljanje z vodnimi viri, soočanje s sušo, vodni izzivi
Objavljeno v ReVIS: 31.01.2025; Ogledov: 365; Prenosov: 1
.pdf Celotno besedilo (185,75 KB)

7.
Slovenska ekološka kurkuma
Dragan Žnidarčič, 2024, strokovni članek

Ključne besede: projekt EIP, kurkuma, lastnosti, gojenje, uporaba
Objavljeno v ReVIS: 31.01.2025; Ogledov: 285; Prenosov: 3
.pdf Celotno besedilo (317,81 KB)

8.
Pasasta grizlica vrtnic
Marija Urankar, 2024, strokovni članek

Ključne besede: pasasta grizlica, vrtnice, škodljivci
Objavljeno v ReVIS: 31.01.2025; Ogledov: 289; Prenosov: 3
.pdf Celotno besedilo (118,57 KB)

9.
Priprava mesa za kulinarično uporabo
Tatjana Šubic, 2024, strokovni članek

Ključne besede: meso, priprava mesa, toplotna obdelava, senzorične lastnosti
Objavljeno v ReVIS: 31.01.2025; Ogledov: 339; Prenosov: 4
.pdf Celotno besedilo (165,79 KB)

10.
Podjetniška naravnanost družinske kmetije
Franci Vidic, 2024, strokovni članek

Ključne besede: družinske kmetije, podjetništvo, sustainable development
Objavljeno v ReVIS: 31.01.2025; Ogledov: 321; Prenosov: 1
.pdf Celotno besedilo (248,59 KB)

Iskanje izvedeno v 0.38 sek.
Na vrh