Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Iskanje po repozitoriju
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po

Možnosti:
  Ponastavi


1 - 8 / 8
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Idejna zasnova kuhinje P : diplomska naloga
Pia Letnar, 2024, diplomsko delo

Ključne besede: diplomske naloge, kuhinja, notranja oprema, idejna zasnova
Objavljeno v ReVIS: 18.11.2024; Ogledov: 472; Prenosov: 23
.pdf Celotno besedilo (34,89 MB)

2.
3.
Zasnova letne kuhinje v hlevu : diplomsko delo
Neža Cugmas, 2023, diplomsko delo

Ključne besede: diplomske naloge, notranja oprema, letna kuhinja, kuhinjski elementi, hlev
Objavljeno v ReVIS: 11.11.2023; Ogledov: 1090; Prenosov: 28
.pdf Celotno besedilo (8,66 MB)

4.
Idejni projekt prenove letne kuhinje s krušno pečjo : diplomska naloga
Karin Leban, 2023, diplomsko delo

Ključne besede: diplomske naloge, notranja oprema, letna kuhinja, prenova, krušna peč
Objavljeno v ReVIS: 11.11.2023; Ogledov: 1118; Prenosov: 29
.pdf Celotno besedilo (20,00 MB)

5.
Kuhinja - središče sodobnega interierja : diplomsko delo (visokošolski strokovni študij - 1. stopnja)
Matic Pestotnik, 2022, diplomsko delo

Ključne besede: kuhinja, interjer, ergonomija, plošča
Objavljeno v ReVIS: 06.11.2022; Ogledov: 1146; Prenosov: 25
.pdf Celotno besedilo (263,75 MB)

6.
7.
Projekt dobrodelna kuhinja : diplomska naloga
Mitja Šutar, 2020, diplomsko delo

Opis: Diplomska naloga obravnava dva aktualna socialna problema v slovenski družbi. Prvi problem je velika količina zavržene hrane, drugi pa revščina. Cilj diplomske naloge je bil zasnovati projekt »Dobrodelna kuhinja« in z njim omogočiti pripravo hrane za obubožane posameznike v Sloveniji iz zavrženih, a še uporabnih živil. Ob pripravi projekta smo prejeli veliko pozitivnih povratnih informacij, tudi hipoteze smo lahko potrdili: zgled nemške restavracije, ki pripravlja obroke iz zavrženih živil, bi lahko implementirali v dobrodelno kuhinjo v Sloveniji, dobrodelne organizacije bi bile pripravljene voditi projekt dobrodelne kuhinje, skladno s pripravljenim elaboratom, in trgovine bi bile pripravljene oddajati zaloge hrane s pretečenim rokom uporabe dobrodelni kuhinji. Vendar se v Novem mestu že izvaja podoben projekt, zato bi bilo smiselno izpeljati naš projekt le kot nadgradnjo obstoječega.
Ključne besede: projektni menedžment, zavržena hrana, dobrodelna kuhinja, dobrodelne organizacije, trgovske verige
Objavljeno v ReVIS: 31.05.2020; Ogledov: 3497; Prenosov: 173
.pdf Celotno besedilo (1,22 MB)

8.
Iskanje izvedeno v 0.16 sek.
Na vrh