Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Mleko A1/A2 v prehrani
Avtorji:Tajnšek, Lena (Avtor)
Gril, Irena (Avtor)
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:mleko, beljakovine v mleku, mleko A1, ß - kazein-A2, ß - kazomorfin-7, mleko A2, prireja mleka, genotipizacija
Leto izida:2023
UDK:637.14
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS_ID:162687235 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Število ogledov:151
Število prenosov:6
Datoteke:.pdf RAZ_Tajnsek_Lena_i2023.pdf (543,99 KB)
 
Nadgradivo:Moje podeželje
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:A1/A2 milk from a nutritional perspective
Ključne besede:milk, proteins in milk, A1 milk, A2ß-casein, ß-casomorphin-7, A2 milk, milk preparation, genotyping


Nazaj