Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Mleko A1/A2 v prehrani
Avtorji:ID Tajnšek, Lena (Avtor)
ID Gril, Irena (Avtor)
Datoteke:.pdf RAZ_Tajnsek_Lena_i2023.pdf (543,99 KB)
MD5: BFA49280F399D57C82D6E1590C0778C2
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:mleko, beljakovine v mleku, mleko A1, ß - kazein-A2, ß - kazomorfin-7, mleko A2, prireja mleka, genotipizacija
Leto izida:2023
Št. strani:str. 9-14
Številčenje:Letn. 12, št. 21
PID:20.500.12556/ReVIS-10326 Novo okno
UDK:637.14
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS.SI-ID:162687235 Novo okno
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:16.02.2024
Število ogledov:651
Število prenosov:15
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:1855-9204
COBISS.SI-ID:251473408 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:A1/A2 milk from a nutritional perspective
Ključne besede:milk, proteins in milk, A1 milk, A2ß-casein, ß-casomorphin-7, A2 milk, milk preparation, genotyping


Nazaj