Naslov: | Primerjava lastnosti jogurtov in fermentiranega mandljevega napitka : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja |
---|
Avtorji: | ID Dolenc, Ana (Avtor) ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju...  |
Datoteke: | https://revis.openscience.si
Diplomska_naloga_-_Ana_Dolenc.pdf (808,64 KB) MD5: 99A4A59013417C3BFFC4E6C7F5405673
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo
|
---|
Ključne besede: | jogurt, kravje mleko, kozje mleko, mandljev napitek, tehnološke lastnosti, mlečna kislina, senzorično ocenjevanje |
---|
Kraj izida: | Strahinj |
---|
Kraj izvedbe: | Strahinj |
---|
Založnik: | A. Dolenc |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Leto izvedbe: | 2024 |
---|
Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 31 str.)) |
---|
PID: | 20.500.12556/ReVIS-11284  |
---|
UDK: | 637 |
---|
COBISS.SI-ID: | 221813763  |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 10. 1. 2025;
|
---|
Datum objave v ReVIS: | 10.01.2025 |
---|
Število ogledov: | 304 |
---|
Število prenosov: | 34 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: |  |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |