| Naslov: | Primerjava lastnosti jogurtov in fermentiranega mandljevega napitka : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja |
|---|
| Avtorji: | ID Dolenc, Ana (Avtor) ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju...  |
| Datoteke: | https://revis.openscience.si
Diplomska_naloga_-_Ana_Dolenc.pdf (808,64 KB) MD5: 99A4A59013417C3BFFC4E6C7F5405673
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga |
|---|
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
|---|
| Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo
|
|---|
| Ključne besede: | jogurt, kravje mleko, kozje mleko, mandljev napitek, tehnološke lastnosti, mlečna kislina, senzorično ocenjevanje |
|---|
| Kraj izida: | Strahinj |
|---|
| Kraj izvedbe: | Strahinj |
|---|
| Založnik: | A. Dolenc |
|---|
| Leto izida: | 2024 |
|---|
| Leto izvedbe: | 2024 |
|---|
| Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 31 str.)) |
|---|
| PID: | 20.500.12556/ReVIS-11284  |
|---|
| UDK: | 637 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 221813763  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 10. 1. 2025;
|
|---|
| Datum objave v ReVIS: | 10.01.2025 |
|---|
| Število ogledov: | 755 |
|---|
| Število prenosov: | 50 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |