Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Primerjava lastnosti jogurtov in fermentiranega mandljevega napitka : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Avtorji:ID Dolenc, Ana (Avtor)
ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL https://revis.openscience.si
 
.pdf Diplomska_naloga_-_Ana_Dolenc.pdf (808,64 KB)
MD5: 99A4A59013417C3BFFC4E6C7F5405673
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:jogurt, kravje mleko, kozje mleko, mandljev napitek, tehnološke lastnosti, mlečna kislina, senzorično ocenjevanje
Kraj izida:Strahinj
Kraj izvedbe:Strahinj
Založnik:A. Dolenc
Leto izida:2024
Leto izvedbe:2024
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 31 str.))
PID:20.500.12556/ReVIS-11284 Novo okno
UDK:637
COBISS.SI-ID:221813763 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 10. 1. 2025;
Datum objave v ReVIS:10.01.2025
Število ogledov:304
Število prenosov:34
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj