Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Priprava mesa za kulinarično uporabo
Avtorji:
ID
Šubic, Tatjana
(
Avtor
)
Datoteke:
6._priprava_mesa_za_kulinaricno_uporabo.pdf
(165,79 KB)
MD5: 3AE06E3E97AAF56FAAC6B987B59BA6D4
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
meso
,
priprava mesa
,
toplotna obdelava
,
senzorične lastnosti
Datum objave:
01.07.2024
Leto izida:
2024
Št. strani:
str. 22-27
Številčenje:
Letn. 13, št. 23
PID:
20.500.12556/ReVIS-11402
UDK:
637
ISSN pri članku:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
208758019
Opomba:
Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:
31.01.2025
Število ogledov:
449
Število prenosov:
4
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
251473408
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Meat preparation for culinary use
Ključne besede:
meat
,
meat preparation
,
heat treatment
,
sensory properties
Nazaj