Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Priprava mesa za kulinarično uporabo
Avtorji:ID Šubic, Tatjana (Avtor)
Datoteke:.pdf 6._priprava_mesa_za_kulinaricno_uporabo.pdf (165,79 KB)
MD5: 3AE06E3E97AAF56FAAC6B987B59BA6D4
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:meso, priprava mesa, toplotna obdelava, senzorične lastnosti
Datum objave:01.07.2024
Leto izida:2024
Št. strani:str. 22-27
Številčenje:Letn. 13, št. 23
PID:20.500.12556/ReVIS-11402 Novo okno
UDK:637
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS.SI-ID:208758019 Novo okno
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:31.01.2025
Število ogledov:449
Število prenosov:4
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:1855-9204
COBISS.SI-ID:251473408 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Meat preparation for culinary use
Ključne besede:meat, meat preparation, heat treatment, sensory properties


Nazaj