Naslov: | Postopek izdelave ekološkega mladega sira z orehi in medom : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja |
---|
Avtorji: | ID Zupin, Janja (Avtor) ID Špelko, Mihela (Mentor) Več o mentorju...  ID Meglič, Jolanda (Komentor) |
Datoteke: | https://revis.openscience.si
Diplomska_naloga_-_Janja_Zupin.pdf (1,64 MB) MD5: DA5C7E6FB918D60A3F90D127815B3017
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo
|
---|
Ključne besede: | mladi sir, sirarstvo, orehi, med, ekološko kmetijstvo, senzorično ocenjevanje, tehnološki postopek |
---|
Kraj izida: | Strahinj |
---|
Kraj izvedbe: | Strahinj |
---|
Založnik: | J. Zupin |
---|
Leto izida: | 2025 |
---|
Leto izvedbe: | 2025 |
---|
Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VIII, 39 str.)) |
---|
PID: | 20.500.12556/ReVIS-12280  |
---|
UDK: | 637 |
---|
COBISS.SI-ID: | 250492931  |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 25. 9. 2025;
|
---|
Datum objave v ReVIS: | 25.09.2025 |
---|
Število ogledov: | 103 |
---|
Število prenosov: | 6 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: |  |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |