| Naslov: | Izboljšanje kakovosti poslovanja s pomočjo prevzemnega vzorčenja : diplomska naloga |
|---|
| Avtorji: | ID Hajnšek, Aleš (Avtor) ID Bukovec, Boris (Mentor) Več o mentorju...  |
| Datoteke: | VS_2013_Ales_Hajnsek.pdf (1,36 MB) MD5: 6308F17EC5211A6CCE7E903C6A67E30B
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
|---|
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
|---|
| Organizacija: | FIŠ - Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu
|
|---|
| Opis: | V poslovnih organizacijah je ključnega pomena stalno izboljševanje poslovnih procesov, spremljanje in vpeljava mednarodnih standardov kakovosti, če želijo biti uspešna. Uspešna podjetja uporabljajo procesni pristop, ki je skupaj s stalnimi izboljšavami sestavni del celovitega obvladovanja kakovosti. Procese vzorčenja je možno izboljšati tudi s pomočjo uvedbe standarda kakovosti ANSI/ASQ Z1.4, katerega namen ni samo pridobitev certifikata skladnosti, ampak tudi statistično podprto pridobivanje podatkov, nadzor in analiza stanja kakovosti proizvodnega procesa, kar pripomore k stalnemu izboljševanju kakovosti. Njegova uspešna presoja poveča ugled podjetja, kar pozitivno vpliva na poslovanje. |
|---|
| Ključne besede: | prevzemno vzorčenje, standard, kakovost procesov, stalno izboljševanje, poslovna uspešnost |
|---|
| Kraj izida: | Novo mesto |
|---|
| Kraj izvedbe: | Novo mesto |
|---|
| Založnik: | [A. Hajnšek] |
|---|
| Leto izida: | 2013 |
|---|
| Leto izvedbe: | 2013 |
|---|
| Št. strani: | 84 str., [5] f. pril. |
|---|
| PID: | 20.500.12556/ReVIS-4719  |
|---|
| UDK: | 005.642.6:658.5(043.2) |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 2048239123  |
|---|
| Opomba: | Na ov.: Diplomska naloga : visokošolskega strokovnega študijskega programa prve stopnje;
|
|---|
| Datum objave v ReVIS: | 10.08.2018 |
|---|
| Število ogledov: | 4242 |
|---|
| Število prenosov: | 142 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |