Naslov: | Reinženiring tehnološkega procesa priprave hrane v komercialni kuhinji : diplomska naloga |
---|
Avtorji: | ID Dimic, Gregor (Avtor) ID Adamlje, Aleš (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | RAZ_Dimic_Gregor_i2019.pdf (3,77 MB) MD5: CB710B3A7C5C007E5B84038812C760BD
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | FINI - Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto
|
---|
Ključne besede: | izboljšave, komercialna kuhinja, oprema, prenova, projektni tim, reinženiring, sočasni inženiring, reinženiring poslovnega procesa |
---|
Kraj izida: | Novo mesto |
---|
Kraj izvedbe: | Novo mesto |
---|
Založnik: | [G. Dimic] |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Leto izvedbe: | 2019 |
---|
Št. strani: | V, 54 str., [9] str. pril., [1] zganj. f. pril. |
---|
PID: | 20.500.12556/ReVIS-6122 |
---|
UDK: | 005.4(043.2) |
---|
COBISS.SI-ID: | 1648886 |
---|
Datum objave v ReVIS: | 06.11.2019 |
---|
Število ogledov: | 3083 |
---|
Število prenosov: | 125 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |