Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Reinženiring tehnološkega procesa priprave hrane v komercialni kuhinji : diplomska naloga
Avtorji:ID Dimic, Gregor (Avtor)
ID Adamlje, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf RAZ_Dimic_Gregor_i2019.pdf (3,77 MB)
MD5: CB710B3A7C5C007E5B84038812C760BD
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FINI - Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto
Ključne besede:izboljšave, komercialna kuhinja, oprema, prenova, projektni tim, reinženiring, sočasni inženiring, reinženiring poslovnega procesa
Kraj izida:Novo mesto
Kraj izvedbe:Novo mesto
Založnik:[G. Dimic]
Leto izida:2019
Leto izvedbe:2019
Št. strani:V, 54 str., [9] str. pril., [1] zganj. f. pril.
PID:20.500.12556/ReVIS-6122 Novo okno
UDK:005.4(043.2)
COBISS.SI-ID:1648886 Novo okno
Datum objave v ReVIS:06.11.2019
Število ogledov:3083
Število prenosov:125
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj