| Naslov: | Reinženiring tehnološkega procesa priprave hrane v komercialni kuhinji : diplomska naloga |
|---|
| Avtorji: | ID Dimic, Gregor (Avtor) ID Adamlje, Aleš (Mentor) Več o mentorju...  |
| Datoteke: | RAZ_Dimic_Gregor_i2019.pdf (3,77 MB) MD5: CB710B3A7C5C007E5B84038812C760BD
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
|---|
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
|---|
| Organizacija: | FINI - Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto
|
|---|
| Ključne besede: | izboljšave, komercialna kuhinja, oprema, prenova, projektni tim, reinženiring, sočasni inženiring, reinženiring poslovnega procesa |
|---|
| Kraj izida: | Novo mesto |
|---|
| Kraj izvedbe: | Novo mesto |
|---|
| Založnik: | [G. Dimic] |
|---|
| Leto izida: | 2019 |
|---|
| Leto izvedbe: | 2019 |
|---|
| Št. strani: | V, 54 str., [9] str. pril., [1] zganj. f. pril. |
|---|
| PID: | 20.500.12556/ReVIS-6122  |
|---|
| UDK: | 005.4(043.2) |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 1648886  |
|---|
| Datum objave v ReVIS: | 06.11.2019 |
|---|
| Število ogledov: | 3898 |
|---|
| Število prenosov: | 125 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |