Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Reinženiring tehnološkega procesa priprave hrane v komercialni kuhinji
Avtorji:Dimic, Gregor (Avtor)
Adamlje, Aleš (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FINI - Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto
Ključne besede:izboljšave, komercialna kuhinja, oprema, prenova, projektni tim, reinženiring, sočasni inženiring, reinženiring poslovnega procesa
Leto izida:2019
Založnik:[G. Dimic]
Izvor:Novo mesto
UDK:005.4(043.2)
COBISS_ID:1648886 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:10
Število prenosov:1
Datoteke:.pdf RAZ_Dimic_Gregor_i2019.pdf (3,77 MB)
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj