Naslov: | Reinženiring tehnološkega procesa priprave hrane v komercialni kuhinji |
---|
Avtorji: | Dimic, Gregor (Avtor) Adamlje, Aleš (Mentor) Več o soavtorju...  |
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | FINI - Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto |
---|
Ključne besede: | izboljšave, komercialna kuhinja, oprema, prenova, projektni tim, reinženiring, sočasni inženiring, reinženiring poslovnega procesa |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Založnik: | [G. Dimic] |
---|
Izvor: | Novo mesto |
---|
UDK: | 005.4(043.2) |
---|
COBISS_ID: | 1648886  |
---|
Število ogledov: | 2294 |
---|
Število prenosov: | 111 |
---|
Datoteke: | RAZ_Dimic_Gregor_i2019.pdf (3,77 MB)
|
---|
| Metapodatki: |  |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |