Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Zaščiteni kmetijski pridelki oziroma živila in njihova prepoznavnost pri potrošnikih : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Avtorji:ID Ekar, Barbara (Avtor)
ID Breznik, Bety (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf UNI_Ekar_Barbara_i2009.pdf (738,27 KB)
MD5: 8D975001EF3938A28BB42F392A5BD38E
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:kmetijski pridelki, živila, potrošniki, zaščiteni izdelki, kakovost izdelkov
Kraj izida:Strahinj
Kraj izvedbe:Strahinj
Založnik:[B. Ekar]
Leto izida:2009
Leto izvedbe:2009
Št. strani:72 f.
PID:20.500.12556/ReVIS-6443 Novo okno
UDK:641.1
COBISS.SI-ID:1024016490 Novo okno
Datum objave v ReVIS:18.03.2020
Število ogledov:2371
Število prenosov:80
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj